Tilføjet den 8 december 2017 | 05:40

Juleklippedag på efterskolen

Torsdag d. 30. december blev der for alvor taget hul på julen på Sdr. Feldings Efterskole. Dagen startede med den smukkeste rimfrostpyntede morgentur, hvor julemanden - personificeret af Asbjørn - sammen med 3 nissepiger, bød alle de morgenfriske elever god-december-morgen med en spand med godter, ude for enden af morgenruten.

Efter morgenmaden var det tid at åbne op i værkstederne, så juleklippedagen kunne starte.

Der var fuld gang i alle værksteder, ude såvel som inde, hele formiddagen. Undervejs blev der serveret varm cacao og æbleskiver i bålhytten.
Da vi nåede middag, var hele skolen smukt pyntet af alt det 120 elever kan kreere på en formiddag, - og det er ikke så lidt endda. :-)

Til middag var der risengrød på menuen, inden turen gik til Herning skøjtehal, hvor der blev løbet på skøjter efter bedste evne i et par timer. Stemningen var høj og kinderne var omtrent så røde som nissehuerne på vores elever.

Herefter var det tid til at hoppe på busserne hjem til skolen igen, hvor årets store julefrokost ventede i Balladen.
Nyd de dejlige billeder fra en forrygende opstart på juletiden på SFE.