Tilføjet den 4 januar 2018 | 12:03

Foredrag: 416 km non-stop ultraløb i Gobi-ørkenen!

9. januar kl. 19.00 
Fri entré

Simon Grimstrup er løber. Han har løbet siden han var 10 år gammel og han løber stadig. Han har de seneste år løbet og konkurreret i en række spændende løb overalt i verden fra Amazonas fugtige jungle til Everest­basecamps tyndeluft.

Senest har han i oktober 2017 gennemført sin livs hidtil største udfordring, nemlig 416 km non-stop i Gobi-ørkenen ! 

Simon ikke ser sig selv som eliteløber, og alligevel er han fast mand, (og som regel hurtigste mand), på det dansk trail- og bjergløbslandshold. Simon vil levende fortælle om nogle af sine oplevelser og sine forberedelser til nogle af de store løb han har løbet (og vundet).

Han vil ikke mindst forsøge at komme med bud og muligvis svar på, hvad der motiverer folk til at kaste sig ud i vilde projekter, hvordan man kommer igennem det uoverskuelige - og om det måske kan give lidt mere overskud i hverdagen. Foredraget henvender sig til såvel garvede løbere, samt til ikke-løbere, som gerne vil have et indblik i ultraløbernes tilsyneladende vanvittige verden - og måske få en forståelse af, hvad der kan være drivkraften. Der vil efterfølgende være tid spørgsmål, en snak med Simon, samt kaffe og kage.

Made by Outsource dk