Information til nye elever!

Klik og hent et info-hæfte med praktisk information til kommende elever.

Officielle dokumenter

Her kan du også hente den dokumentation for skolens virksomhed, som loven kræver skal være tilgængelig. Vi linker til word-dokumenter, excel- og pdf-filer, som downloades til din computer.

Her kan du downloade årsplanen 2017 - 2018 for Sdr. Feldings Efterskole.

Her er bestyrelsens officielle dokument med godkendelsen af kursusplan for skoleåret 2016-2017.

Sdr. Feldings Efterskoles historie

Skolens ældste bygninger er fra 1908 og blev bygget som kommuneskole. Hovedskolen, som den hed, var i brug frem til 1985, hvor eleverne blev flyttet til en ny centralskole i Sdr Felding.

Herefter gik man igang med at bygge elevboliger med henblik på at oprette en højskole i den gamle kommuneskole. Højskolen var et aktiv for området indtil 2004. Højskolen havde det svært de sidste år, hvilket var en klar tendens for mange højskoler på dette tidspunkt.

En gruppe af aktive borgere i Sdr. Felding ønskede ikke at miste et af byens aktiver,og tog derfor initiativ til at skabe en efterskole for ordblinde på ruinerne af den gamle højskole. De ville have liv i bygningerne igen. At det skulle være en efterskole med speciale i læse-stavesvage unge faldt meget let, da højskolen efterhånden var blevet kendt for sit arbejde på dette område.

Bygningen2.jpg