Oplevelser

Et skoleår hos os er pakket med oplevelser. I din fritid er der altid meget at give sig til - også weekenderne byder på mange muligheder for aktiviteter.

Rejser

Hver vinter tager vi afsted på skitur med alle elever i 6 dage. Det er en herlig uge for både begyndere og mere øvede, - skiløbere såvel som snowboardere, - elever såvel som lærere. Turen går i år til Wagrain i Østrig. Et stort område med pister i alle niveauer, - og med danske skiguides

Sport

Håndboldturneringer, masser af fodbold, pool, bordtennis, tramboliner, morgenløb, trillebørræs og meget mere!

Friluftsliv

Vi har jo en skøn å, der kan sejles på og bades i. Men der er meget mere end det! Kom og vær med til at udforske naturen omkring Sdr. Felding.

Musik og Kunst

Trommesættet skal i gang. Fyr den af på guitaren. Mal dit livs billede. Vores musikinstrumenter og kreative værksteder er der for at blive brugt - og vi har kyndige lærere, der kan hjælpe dig.